Джемілєв заявив, що в Криму відбувається масове заміщення населення

Джемілєв заявив, що в Криму відбувається масове заміщення населення

У Криму відбувається масове заміщення місцевого населення. 

Про це заявив лідер кримськотатарського народу, депутат Верховної ради України Мустафа Джемілєв в ефірі "DW Новини Шоу". 

Росія одразу після вторгнення до Криму почала масові репресії проти тих, хто не згоден з окупацією, - сказав Джемилєв.

За його оцінками, до анексованого Криму з росії привезли вже близько мільйона громадян РФ.

Їх дуже стимулюють допомогою, виплатами грошей на придбання житла, безкоштовними земельними ділянками, першочерговим влаштуванням на роботу, - вказав Джемілєв.

Від зазначив, що на анексованому півострові йде полювання на тих, хто "неправильно думає". 

У них величезний штат айтішників, які відстежують, хто на які сайт заходить, які лайки ставить. І вже з ними потім починають розбиратися. За радянської влади ми хоча б на кухні розмовляли відверто, а зараз і на кухні небезпечно, тому що техніка просунулася далеко, прослуховують усіх, - пояснив Джемілєв.

Нагадаємо, Україна ніколи не дозволить «заморозити» війну - Буданов

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Телеканал CNN назвав Крим Східною Європою без прив'язки до України (відео) Телеканал CNN назвав Крим Східною Європою без прив'язки до України (відео)
CNN не наважився назвати окупований Крим українським. У дописі ЗМІ мовиться, що півострів, розташований у Східній Європі.
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
"Перетворився в морський порт": у Сімферополі затопило аеропорт (відео) "Перетворився в морський порт": у Сімферополі затопило аеропорт (відео)
У Криму аеропорт "перетворився на порт", його заполонили "заполонили" тазики.
Loading...
Load next