На Прикарпатті через обстріли з 25 березня запровадили для школярів весняні канікули

На Прикарпатті через обстріли з 25 березня запровадили для школярів весняні канікули

На Прикарпатті місцева влада продовжує працювати над подоланням наслідків масованого ракетного удару, який ворог завдав сьогодні на світанку.

Про це повідомляє голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

Вона зазначила, що від самого ранку на місці події задіяні відповідні служби. Також проведено розширену нараду за участю представників всіх служб, структурних підрозділів обласної військової адміністрації та місцевого самоврядування.

Працюємо над тим, щоби якнайшвидше ліквідувати наслідки та допомогти людям. На сьогодні внаслідок ракетних обстрілів по об’єкту критичної інфраструктури десятки багатоквартирних житлових будинків та приватних домоволодінь, кілька закладів освіти залишились без теплопостачання. Відтак прийнято рішення з 25 березня запровадити для школярів весняні канікули, - написала Онищук.

Крім цього, без тепла і медична установа, де наразі перебувають понад сто пацієнтів. Вирішено обігрівати приміщення альтернативними джерелами.

Вже відкрито 2 мобільні пункти незламності, один з яких розташований у центральній частині міста, інший - у спальному районі. Також готові приймати людей 10 стаціонарних пунктів обігріву, де місцеві жителі матимуть змогу зігрітись, випити гарячого чаю. За потреби найближчим часом є можливість розгорнути ще 4 додаткові. Усі служби продовжують працювати у посиленому режимі, - додала голова ОВА.

Нагадаємо, Деякі угруповання військ у ЗСУ будуть переформатовані - Сирський

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
СБУ розпочинає планові навчання на Донбасі: зі зброєю і технікою СБУ розпочинає планові навчання на Донбасі: зі зброєю і технікою
СБУ просить у разі пересування містом мати при собі паспорт або інший документ, що посвідчує особу.
Loading...
Load next