У Британії закликають Європу не вводити обмеження на торгівлю з Україною

У Британії закликають Європу не вводити обмеження на торгівлю з Україною

Міністр оборони Великої Британії Грант Шеппс закликав країни Європейського Союзу не вводити обмеження у торгівлі з Україною під час війни.

Про це він написав у соцмережі Х.

Як приклад очільник британського Міноборони навів свою країну.

Велика Британія вчинила правильно, продовживши безмитний та безквотний імпорт з України для більшості товарів ще на 5 років. Велика Британія закликає Європу наслідувати цей приклад, щоб захистити свободу і демократію від вторгнення диктатора Путіна в суверенну Україну, - зазначив Шеппс.

Так він прокоментував слова міністра аграрної політики України Миколи Сольського для Financial Times про те, що обмеження для української агропродукції в країнах Європи, які повинні заспокоїти фермерські протести, вдарять по доходах України і затягнуть війну.

Нагадаємо, Росіяни накопичили в Криму ракети “Циркон”, тривоги почастішають, – Гуменюк

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Криголам з Британії: Україна придбає судно для полярників за 5 мільйонів доларів (фото) Криголам з Британії: Україна придбає судно для полярників за 5 мільйонів доларів (фото)
Уряд України виділив кошти на придбання криголаму для антарктичних експедицій та українських полярників.
Шевченко оголосив остаточний склад збірної України на Євро-2020 Шевченко оголосив остаточний склад збірної України на Євро-2020
Головний тренер збірної України Андрій Шевченко офіційно оголосив склад національної команди, яка гратиме на цьогорічному Євро-2020.
Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень
Вже з 1 червня почне курсувати потяг, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень. Зокрема відновити міжнародне залізничне сполучення дозволила стабілізація ситуації з коронавірусом.
Loading...
Load next