На Тернопільщині через обвал у закинутій будівлі загинув 17-річний хлопець

На Тернопільщині через обвал у закинутій будівлі загинув 17-річний хлопець

На території колишнього колгоспу в одному із сіл Підволочиської громади стався нещасний випадок, внаслідок якого загинув 17-річний хлопець.

Про це повідомили у поліції Тернопільської області.

 Про бездиханне тіло неповнолітнього на лінію "102" сповістили медики бригади екстреної медичної допомоги. Їх на місце нещасного випадку викликали товариші загиблого.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що житель одного із сіл Підволочиської територіальної громади 2007 року народження разом з двома неповнолітніми друзями пішли на територію колишнього колгоспу.  Хлопці перебували біля закинутої та майже зруйнованої будівлі.

 За їхніми словами, сімнадцятирічний товариш палкою намагався розхитати брилу з кількох цеглин. У результаті цього обвалилася мурована частина арки даху і придавила юнака. Він від отриманих травм загинув.

Слідчі внесли цей факт в ЄРДР відповідно до статті 115 Кримінального кодексу з поміткою "нещасний випадок". 

Нагадаємо, На Вінниччині підлітки впали з 10-метрової висоти в кар'єр

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Біля посольства Білорусі відбулася акція пам’яті білоруського опозиціонера Шишова (фото) Біля посольства Білорусі відбулася акція пам’яті білоруського опозиціонера Шишова (фото)
Небайдужі українці зібрались, аби вшанувати пам'ять загиблого лідера "Білоруського дому" в Україні Віталія Шишова.
Справа збитого МН17 над Донбасом: нідерландські слідчі готові приїхати в Україну Справа збитого МН17 над Донбасом: нідерландські слідчі готові приїхати в Україну
Група нідерландських прокурорів та слідчих готові приїхати в Україну для напрацювання кроків у справі збитого малазійського Боїнга МН17.
На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото) На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото)
Від кулі російського ворожого снайпера поблизу Пісків у зоні бойових дій обірвалось життя 24-річного військового із Сумщини - Євгена Курасова.
Loading...
Load next