Укрзалізниця відкрила онлайн-продаж квитків на поїзд Чоп - Будапешт - Відень

Укрзалізниця відкрила онлайн-продаж квитків на поїзд Чоп - Будапешт - Відень

Із 4 квітня 2024 року квитки на поїзд №143/146 Чоп - Будапешт - Відень доступні у застосунку Укрзалізниці.

Про це повідомила пресслужба УЗ.

Відсьогодні стартує другий етап впровадження продажу квитків онлайн до Угорщини. Новий прямий поїзд №143/146 Чоп — Будапешт — Відень, який має зручні стиковки з нічними поїздами з Києва, Луцька та Рівного, а з Чопа до Відня прямує складом зі зручних сидячих вагонів з Wi-Fi, вже доступний у застосунку Укрзалізниці, - йдеться в повідомленні.

Перевізник підкреслює, що мова йде про квитки до всіх станцій як Угорщини (починаючи з дати відправлення 17 квітня), так і Австрії.

Квитки на прямі сполучення Україна — Угорщина (Мукачево — Дебрецен, Мукачево — Будапешт, Чоп — Захонь) з'являться в застосунку трохи пізніше.

В УЗ зауважують, що з 18 березня продаж квитків на прямі безпересадкові вагони Київ — Відень доступні лише онлайн у мобільному застосунку Укрзалізниці з верифікацією акаунту через Дія.Підпис.

Нагадаємо, Українські інженери розробили розвідувальний безпілотник WarDog

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень
Вже з 1 червня почне курсувати потяг, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень. Зокрема відновити міжнародне залізничне сполучення дозволила стабілізація ситуації з коронавірусом.
Loading...
Load next