На Черкащині двоє юнаків до смерті забили неповнолітнього

На Черкащині двоє юнаків до смерті забили неповнолітнього

На Черкащині двоє юнаків 18 та 20 років забили до смерті неповнолітнього, а тіло засипали землею.

Про це повідомляє поліція Черкаської області.

Зазначається, що до поліції звернулася жінка, яка повідомила про зникнення 17-річного сина. Хлопець перестав відповідати на її телефонні дзвінки та протягом доби не з’являвся вдома.

Правоохоронці прийняли заяву від місцевої мешканки й одразу розпочали перевірку інформації щодо можливого місцезнаходження її сина. Для пошуку неповнолітнього залучили територіальний підрозділ Черкаського райуправління, а також сили ГУНП в Черкаській області, - заявив керівник поліції області Олег Гудима.

Оперативники карного розшуку Корсунь-Шевченківського відділення поліції Черкаського райуправління та поліцейський офіцер громади встановили, що зниклий юнак був вбитий, а до скоєння цього злочину були причетні двоє місцевих юнаків, 18 та 20 років, які під час розпивання спиртних напоїв та на ґрунті неприязних відносин завдали тілесних ушкоджень неповнолітньому, несумісних із життям.

Правопорушників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру в умисному вбивстві за ч. 2 ст. 115 ККУ. Вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу.

Підозрюваним загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, Синєгубов заявив, що рф перейшла до тактики обстрілу "двома хвилями"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті
Стали відомі нові подробиці щодо справи трагічної смерті глави Кривого Рогу Костянтина Павлова.
"Руками, ногами та дерев'яною палицею": на Черкащині 16-річна дівчина забила до смерті вітчима своєї подруги (фото) "Руками, ногами та дерев'яною палицею": на Черкащині 16-річна дівчина забила до смерті вітчима своєї подруги (фото)
16-річній дівчині інкримінують умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.
Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео) Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео)
Слідство вивчило мобільний телефон загиблого міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова, однак жодних листувань у ньому не знайшли.
Loading...
Load next