Україна у п'ятірці світового рейтингу за кількістю розлучень

Україна у п'ятірці світового рейтингу за кількістю розлучень

Україна увійшла до ТОП-5 країн за кількістю розлучень у 2023 році (73% у співвідношенні до зареєстрованих шлюбів). 

Відповідну статистику оприлюднив Міжнародний статистичний інститут (World of Statistics) у мережі Х (twitter) 22 квітня.

З інфографіки видно, що світовим рекордсменом з розлучень є Португалія, де на 100 шлюбів припадає 94 розлучення. 

Іншим рекондсменом, який посів крайню сходинку з протилежного боку рейтингу, є Індія - там на 100 шлюбів припадає лише одне розлучення.

Нагадаємо, Польща готова розмістити у себе ядерну зброю США ‒ Дуда

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
«Індекс свободи преси»: Україна погіршила показники «Індекс свободи преси»: Україна погіршила показники
Україна опинилася на 97 місці у рейтингу міжнародної правозахисної організації "Репортери без кордонів" (RSF) "Світовий індекс свободи преси 2021".
Львів зайняв друге місце у рейтингу найкращих міст України для життя Львів зайняв друге місце у рейтингу найкращих міст України для життя
Журналісти вебсайту DOU провели власне дослідження, зокрема зібрали та об’єднали дані з різних джерел, так і опитали ІТ-спеціалістів щодо комфортного життя у містах України.
Восьмеро українців увійшли до європейського рейтингу журналу Forbes Восьмеро українців увійшли до європейського рейтингу журналу Forbes
Американський діловий журнал Forbes включило вісім українців в список 30 найбільш успішних підприємців Європи віком до 30 років. До рейтингу потрапили зокрема засновники додатків Reface та Flawless App.
Loading...
Load next