Росіяни поширюють фейки про наступ на Сумщину

Росіяни поширюють фейки про наступ на Сумщину

Ворог знову поширює фейки про наступ на Сумську область, однак наразі ударних угрупувань на кордоні не зафіксовано.

Про це повідомив голова Сумської МВА Олексій Дрозденко.

Ворог знову поширює фейки про наступ на Сумщину. Наразі ударних угрупувань на кордоні не зафіксовано. Тому прошу бути спокійними та не розповсюджувати фейки, – заявив він.

Начальник Сумської МВА закликав громадян зберігати спокій, довіряти тільки офіційним джерелам та аналізувати інформацію.

Нагадаємо, Байден підписав законопроєкти щодо допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
У російському Слідкомі вигадали фейк про "летючі ескадрони смерті націоналістів" у Харкові У російському Слідкомі вигадали фейк про "летючі ескадрони смерті націоналістів" у Харкові
Голова Слідчого комітету Російської Федерації доручив слідчим фіксувати факти "залякування українськими націоналістами мирних жителів Харкова".
Паніка в рядах пропагандистів або як соловйов не "відвідав концерт Кобзона" (відео) Паніка в рядах пропагандистів або як соловйов не "відвідав концерт Кобзона" (відео)
СБУ відреагувало на інформацію про нібито "замах" на соловйова.
Loading...
Load next