Міноборони попереджає про поширення росіянами фейкового застосунку Резерв+

Міноборони попереджає про поширення росіянами фейкового застосунку Резерв+

Міністерство оборони України попереджає про поширення росіянами фейкового застосунку Резерв+ для збору персональних даних.

Про це повідомила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко.

Ворог розповсюджує веб-застосунки, які мають виглядати як Резерв+, і планує поширювати їх серед українців для збору персональних даних. Ми вже знаємо про це і працюємо над забезпеченням вашого захисту, - йдеться у дописі.

В Міноборони просять громадян бути уважними й перевіряти джерела, на які здійснюється перехід.

Користуйтеся тільки офіційним сайтом Резерв+: reserveplus.mod.gov.ua.

Не переходьте за посиланнями, що імітують назву reserveplus.mod.gov.ua і закінчуються на .top, .website, .org тощо.

Важливо при завантаженні застосунку обов’язково перевірити, що розробником є Міністерство оборони України, зауважили у відомстві.

Нагадаємо, Україна отримає до кінця року 20 винищувачів F-16 - The Economist

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
У російському Слідкомі вигадали фейк про "летючі ескадрони смерті націоналістів" у Харкові У російському Слідкомі вигадали фейк про "летючі ескадрони смерті націоналістів" у Харкові
Голова Слідчого комітету Російської Федерації доручив слідчим фіксувати факти "залякування українськими націоналістами мирних жителів Харкова".
Паніка в рядах пропагандистів або як соловйов не "відвідав концерт Кобзона" (відео) Паніка в рядах пропагандистів або як соловйов не "відвідав концерт Кобзона" (відео)
СБУ відреагувало на інформацію про нібито "замах" на соловйова.
Loading...
Load next