У Литві волонтери та Грибаускайте запустили збір на закупівлю дронів для України

У Литві волонтери та Грибаускайте запустили збір на закупівлю дронів для України

Волонтерська організація Blue/Yellow разом з литовською експрезиденткою Далею Грибаускайте розпочинають нову благодійну кампанію "Привіт з Литви" зі збору коштів на закупівлю литовських безпілотників для України.

Про це повідомляє національний мовник LRT.

Кампанія, яка триватиме протягом літа, має на меті придбати і відправити на український фронт якомога більше дронів литовського виробництва або складання. Патроном кампанії "Привіт з Литви" стала експрезидентка Литовської Республіки Даля Грибаускайте.

Україна - це наш спільний фронт, де кожен з нас може бути важким кулаком для агресора. Відправляймо в бій наші литовські безпілотники, щоб вони боролися з ворогом від нашого імені. Борімося за життя, за перемогу, за майбутнє, - зазначила Грибаускайте.

Бажаючі підтримати Україну литовськими безпілотниками можуть зробити свій внесок, перерахувавши будь-яку суму на рахунок організації Blue/Yellow (VšĮ "Mėlyna ir geltona", рахунок. LT177300010140894869, з поміткою Drones у темі листа) або зателефонувавши за литовським номером 1499 (10 євро). Приватні особи або організації, які зробили пожертву в розмірі не менше 500 євро, зможуть нанести своє ім'я на безпілотник з побажаннями для України, в такому випадку копію переказу з ім'ям, яке вони бажають нанести на безпілотник, слід надіслати на електронну адресу: [email protected].

Нагадаємо, У Чехії стартувало виробництво безпілотників для ЗСУ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next