У Дніпрі чоловік скинув жінку з 11 поверху

У Дніпрі чоловік скинув жінку з 11 поверху

У Дніпрі чоловік під час конфлікту почав душити жінку, а потім перекинув її через балкон на 11 поверсі.

Про це повідомила поліція Дніпропетровської області.

За даними поліціянтів, після скоєного зловмисник пішов відпочивати. Від отриманих травм 44-річна жінка загинула на місці.

Поліція отримала повідомлення про тіло жінки біля одного з підʼїздів будинку на вулиці Антоновича.

Слідчо-оперативна група поліції провела огляд місця злочину, опитала ймовірних свідків події та встановила обставини інциденту. У результаті затримали 51-річного місцевого жителя. За даними поліції, наприкінці минулого року він звільнився з місць позбавлення волі за аналогічний злочин.

Фігуранту повідомили про підозру за п. 13 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство, вчинене людиною, яка раніше скоїла умисне вбивство. Максимальне покарання — до 15 років позбавлення волі. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, На Волині за доведення 13-річного хлопця до самогубства судитимуть його батька

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Побиття українця в Польщі: у посольстві відреагували на конфлікт Побиття українця в Польщі: у посольстві відреагували на конфлікт
У польському місті Влоцлавек семеро людей закидали пляшками українця. У поліції підтвердили цей інцидент - тоді 7 людей погодились агресивно щодо людей на вулиці та переслідували одного чоловіка.
У магазинах Львова та Дніпра продавали небезпечне печиво із канцерогенами (фото) У магазинах Львова та Дніпра продавали небезпечне печиво із канцерогенами (фото)
У супермаркеті АТБ у Дніпрі та львівському магазині "Форвард–КД" на вулиці Бузковій, 2 продавали небезпечне для здоров'я людини печиво, яке у своєму складі містить отруйні канцерогени, що сприяють утворенню та розвитку ракових захворювань.
Будівництво трьох станцій метро в Дніпрі продовжили на три роки Будівництво трьох станцій метро в Дніпрі продовжили на три роки
Міністерство фінансів досягнуло домовленостей з Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) про продовження реалізації проекту будівництва трьох нових станцій метро у місті Дніпро до 2024 року.
Loading...
Load next