Буданов: У комунікації щодо мобілізації ми припустилися помилок

Буданов: У комунікації щодо мобілізації ми припустилися помилок

Українці можуть бути «наляканими» через мобілізацію, зокрема тому, що в комунікації з ними держава припустилася помилок.

Про це начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов сказав випускникам Київської школи економіки, передає Forbes.

Він назвав мобілізацію «справді непростим» питанням, адже людям «належним чином не пояснили, що служба в українській армії — не вирок». Водночас альтернативою служби Буданов вважає «російське рабство».

Можливо, в комунікації із суспільством ми припустилися помилок, які зараз виправляються. Але вважати, що у нас закінчився людський ресурс, неправильно, — каже начальник розвідки.

За його словами, росія підрахувала, що в разі мобілізації всіх українців від 18 років Україна начебто зможе вести війну до 2033 року. Крім цього, рф розглядала варіант зниження призовного віку в Україні до 16 років — в такому разі Україна, мовляв, буде здатна воювати ще довше, до 2044 року. 

Однак Буданов каже, що жодна економіка «не витримає» продовження війни до 2044 року. До того Україна цінує життя своїх громадян.

Нагадаємо, В ОК «Захід» відреагували на фейк про «мобілізацію» студента в потязі, яку поширили закарпатські ЗМІ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В ОРДЛО зірвано план примусової мобілізації, — розвідка В ОРДЛО зірвано план примусової мобілізації, — розвідка
Призовники всіляко уникають мобілізації, не бажаючи стати "гарматним м'ясом".
Окупанти піднімають вік "мобілізованих" з ОРДЛО до 65 років Окупанти піднімають вік "мобілізованих" з ОРДЛО до 65 років
Також масово мобілізовують студентів.
Loading...
Load next