Рада церков підтримала законопроєкт щодо заборони УПЦ МП

Рада церков підтримала законопроєкт щодо заборони УПЦ МП

Представники Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій (ВРЦіРО) підтримали законопроєкт про заборону релігійних організацій, які повʼязані з росією.

Про це йдеться в оприлюдненій заяві.

Так, Рада церков засудила діяльність російської православної церкви та московського патріархату. Там зазначили, що російська православна церква «стала співучасницею кривавих злочинів російських загарбників».

Ми підтримуємо законодавчу ініціативу президента України щодо унеможливлення діяльності таких організацій в нашій країні, яка має також широку політичну і суспільну підтримку, — йдеться у заяві.

У ній же додали, що московський патріархат «виправдовує погроми та обмеження релігійної свободи, катування й убивства священників та пасторів і цинічно попирає Господні установлення та елементарні норми загальнолюдської моралі».

Нагадаємо, Кабмін погодив призначення нового голови Тернопільської ОВА

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Під Радою сталася бійка між підприємцями та правоохоронцями (відео) Під Радою сталася бійка між підприємцями та правоохоронцями (відео)
Під Верховною радою сталася бійка. Учасники акції SaveФОП влаштували зіткнення з силовиками.
Знецінення Тризуба: чому великий герб є сумнівною перспективою (відео) Знецінення Тризуба: чому великий герб є сумнівною перспективою (відео)
Вчора, 24 липня, на позачерговому засіданні парламенту Верховна Рада ухвалила за основу законопроєкт про великий Державний герб України. Це питання не одноразово викликало шквал критики та обурення в українців. Оскільки, новий державний символ геть не властивий країні.
Рада ЄС ухвалила підписання угоди про "відкрите небо" з Україною Рада ЄС ухвалила підписання угоди про "відкрите небо" з Україною
Дані угоди відкриють ринок повітряних перевезень, пропонуючи нові можливості як для споживачів, так і для операторів. Зокрема, завдяки ухваленому договору українці зможуть купувати квитки за нижчою ціною.
Loading...
Load next