На Сумщині повідомили про підозру чоловіку, який зґвалтував свою 13-річну доньку

На Сумщині повідомили про підозру чоловіку, який зґвалтував свою 13-річну доньку

У Сумській області повідомили про підозру та взяли під варту 39-річного чоловіка. Його підозрюють у зґвалтуванні власної неповнолітньої доньки.

Про це повідомляє Сумська обласна прокуратура.

За даними слідства, злочин відбувався у багатодітній родині. У березні 2023 року чоловік вперше зґвалтував свою доньку, якій тоді лише виповнилось 13 років. З того часу він періодично вчиняв сексуальне насильство щодо доньки. Після одного зі зґвалтувань дівчинка завагітніла.

12 грудня 2023 року дівчинка за місцем свого проживання народила дитину, відтак її матері довелось звернутись за медичною допомогою. Лише після цього дівчинка розповіла про систематичне ґвалтування батьком.

Наразі перевіряється можлива причетність інших осіб до приховування зазначеного злочину. Дівчинка з немовлям перебувають під наглядом медиків.

Нагадаємо, Новий Bayraktar TB3 здійснив 12-годинний політ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Сумщині прикордонники зводять нове загородження від Росії (відео) На Сумщині прикордонники зводять нове загородження від Росії (відео)
На Сумщині на кордоні з Росією, в першу чергу, будують протитранспортні загородження. Держприкордонслужба продовжує системну роботу з посилення інженерного облаштування.
"Я зараз вийду і їх спалю": студентка з Сум погрожувала спалити українські прапори (відео) "Я зараз вийду і їх спалю": студентка з Сум погрожувала спалити українські прапори (відео)
Дівчина, яка публікувала провокаційні відео, навчається в Сумському державному університеті. Згодом вона видалила усі антиукраїнські відео та попросила вибачення за свої дії.
Оголошено штормове попередження: в Україні через негоду без світла залишились 75 населених пунктів Оголошено штормове попередження: в Україні через негоду без світла залишились 75 населених пунктів
Внаслідок негоди без електроенергії залишилися 75 населених пунктів в чотирьох областях України.
Loading...
Load next