Матір загиблого пілота із позивним Juice сіла в F-16, на якому мріяв літати її син (ВІДЕО)

Матір загиблого пілота із позивним Juice сіла в F-16, на якому мріяв літати її син (ВІДЕО)

Матері загиблого пілота Андрія Пільщикова дозволили сісти в кабіну винищувача F-16, на якому мріяв літати її син.

Про це повідомляє командувач Повітряних Сил генерал-лейтенант Микола Олещук.

Він нагадав, що обіцяв жінці «бодай посидіти» в F-16 на церемонії прощання з пілотом у серпні минулого року.

На жаль, Джус зовсім трохи не дочекався свого відрядження на навчання в Сполучені Штати. І сьогодні в кабіні F-16-го його мати. Вона продовжує справу свого сина і зробить усе, щоб наші крила міцніли, – зазначив командувач.

Нагадаємо, Президент підписав закони про підтримку військових

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні розсекретять матеріали щодо справи про Іловайську трагедію В Україні розсекретять матеріали щодо справи про Іловайську трагедію
У серпні 2014 року українські військові опинилися в кільці противника поблизу Іловайська. Путін запропонував їм вийти без зброї так званими "зеленими коридорами", однак російські бойовики напали на українських захисників.
Від отриманого поранення: на Донбасі помер український військовий Від отриманого поранення: на Донбасі помер український військовий
У померлого українського бійця, який був робом із Житомирської області, залишилася дружина та двоє дітей - осиротіла падчерка і син 6-ти років.
На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото) На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото)
Від кулі російського ворожого снайпера поблизу Пісків у зоні бойових дій обірвалось життя 24-річного військового із Сумщини - Євгена Курасова.
Loading...
Load next