Міндовкілля: Ситуація з якістю води у річках Сейм і Десна контрольована

Міндовкілля: Ситуація з якістю води у річках Сейм і Десна контрольована

Служби Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів провели моніторинг якості води й встановили, що ситуація з якістю повністю контрольована.

Про це повідомляє Міндовкілля.

Відібрано понад 50 проб та направлено для аналізу до лабораторії.

Попередня оцінки якості води встановила, що жодних перевищень хімічних та високотоксичних компонентів в річках Сейм та Десна не виявлено.  Це забруднення органічними речовинами, – розповів перший заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Олександр Краснолуцький.

Заступник міністра також зазначив, що для визначення подальших кроків реагування сьогодні відбудеться засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

Ми сподіваємось, що ситуація із якістю води у річках Сейм та Десна має покращитися за декілька днів, ‒ додав Краснолуцький.

Нагадаємо, Молдова може отримати від ЄІБ 200 млн євро на відновлення лісів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Жителі Маріуполя змушені пити технічну воду - радник мера (відео) Жителі Маріуполя змушені пити технічну воду - радник мера (відео)
У місті для людей води в кранах так і немає, зазначив радник очільника міста.
Окупанти Криму б'ють на сполох через брак води на курортний сезон Окупанти Криму б'ють на сполох через брак води на курортний сезон
В окупованій Ялті під час курортного сезону воду подаватимуть за графіком. Опади не змогли компенсувати трирічну посуху з підвищеним споживанням води в час курортного сезону.
Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом" Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом"
Австрійська газета "Der Standardat" в одному зі своїх матеріалів використала російську пропаганду й назвала війну в Україні "громадянським конфліктом".
Loading...
Load next