У Кременчуку чоловік стріляв по котах із гвинтівки

У Кременчуку чоловік стріляв по котах із гвинтівки

До Кременчуцького райуправління поліції надійшло повідомлення від мешканців однієї із багатоповерхівок, що чоловік із гвинтівки вистрелив у двох котів.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Полтавській області.

Одна тварина загинула, іншу відвезли до ветеринара на обстеження. Поліція розпочала кримінальне провадження

Отримавши інформацію, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції. Під час проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що до правопорушення причетний місцевий мешканець 1963 року народження. Гвинтівку в правопорушника вилучили, - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що за цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. 

Зловмиснику загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, До суду передали справу щодо екскомандира штурманської бойової частини корвета “Тернопіль” за держзраду 10 років тому

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві та інших містах відбувся марш за права тварин (відео) У Києві та інших містах відбувся марш за права тварин (відео)
Кілька тисяч учасників ходи зібралися у парку Шевченка та пройшли ходою до Верховної Ради. Черговим маршем вони намагаються привернути увагу суспільства до проблем захисту тварин.
Прикордонні собаки вперше візьмуть участь у параді до Дня незалежності (фото) Прикордонні собаки вперше візьмуть участь у параді до Дня незалежності (фото)
Всього для участі у параді дібрали 33 кінологів із собаками.
Loading...
Load next