Світоліна прокоментувала поразку у матчі за вихід у фінал на Олімпіаді-2020

Світоліна прокоментувала поразку у матчі за вихід у фінал на Олімпіаді-2020
Попри поразку Світоліна може встановити новий рекорд України на Олімпіадах у тенісі.

Вчора, 29 липня Еліна Світоліна програла перший з двох матчів вирішальної стадії олімпійського турніру з тенісу в Токіо. Українка поступилася чешці Маркеті Вондрушовій. Та попри поразку, 31 липня на неї очікує бронзовий фінал проти представниці Казахстану Єлєни Рибакіної.

Після матчу Світоліна дала флеш-коментар Суспільне Спорт, у якому розповіла, що фізично відчувала себе добре, а лише незадоволена собою у плані реалізації моментів.

У принципі відчувала себе нормально. Треба було просто використовувати свої шанси у першому сеті. На початку матчу у мене були шанси, але я не змогла їх реалізувати, після чого вона [Вондрушова] почала краще грати, розкутіше. На лінії у мене не дуже виходило те, що я хотіла, - сказала Світоліна. 

 У другій партії Еліна взяла лише один гейм.

[Протистояти Вондрушовій] не склалося, а далі я почала відчувати втому. Мало що виходило, - додала українська тенісистка. 

Зокрема, у суботу, 31 липня відбудеться матч за третє місце Еліни Світоліної та Єлєни Рибакіної. Якщо Еліна переможе, то встановить новий рекорд України на Олімпіадах у тенісі.

Нагадаємо, що український плавець Романчук здобув для України четверту "бронзу" в Токіо.  Головними суперниками українця були німець Флоріан Велбрук, австралієць Джек Маклафлін, а також італієць Грегоріо Палтіньєрі. Також у фіналі виступав ще один українець - Сергій Фролов.

Читайте також
Друга історична "бронза": Україна здобула медаль в артистичному плаванні на Олімпіаді Друга історична "бронза": Україна здобула медаль в артистичному плаванні на Олімпіаді
На Олімпійських іграх-2020 розіграли медалі в командних змаганнях з артистичного плавання. Україна вдруге за Олімпіаду створила історію в цьому виді спорту.
Еліна Світоліна в 3-годинному матчі впустила перемогу на старті турніру в Досі: результат Еліна Світоліна в 3-годинному матчі впустила перемогу на старті турніру в Досі: результат
Як українка провела першу гру турніру: результат.
Loading...
Load next