"Путін – х@йло!": російський телеканал включив інтершум після відомої кричалки під час матчу Росія — Україна (відео)

"Путін – х@йло!": російський телеканал включив інтершум після відомої кричалки під час матчу Росія — Україна (відео)
Цю саму кричалку українські фанати використали під час Євро-2020.

Російський телеканал "Матч ТВ" включив інтершум після образливих кричалок на адресу президента РФ Володимира Путіна під час матчу чемпіонату Європи з мініфутболу між Росією і Україною. Про це повідомляє sports.ru.

Глядачі у першому таймі матчу періодично скандували: "Путін – х@йло!". Після перерви телеканал увімкнув інтершум.

Турнір відбувся у Нідерландах. 

Зазначимо, що збірна України зустрілася із збірною Росії у півфіналі з футзалу на Євро-2022. Росіяни відкрили рахунок. Згодом його подвоїли. Українці відіграли один м'яч наприкінці першого тайму. У другому таймі росіяни забили ще один м'яч. За 5 хвилин українці відіграли один м'яч. Також наша команда не змогла реалізувати пенальті. Підсумковий рахуонок — 3-2 на користь росіян. 

Під час матчу українські вболівальники співали віодому кричалку "Путін - х#йло". Було зроблене оголошення, що якщо не припиняться співи "неспортивного характеру", то буде припинено матч. 

Своєю чергою президент України Володимир Зеленський подякував українській збірній з футзалу після півфінального матчу Євро-22 за гру, назвавши гравців героями. Про це він написав у твітері.

Хлопці, дякую за характер і класну гру! Україна чекала півфіналу футзального Євро 17 років. Віримо — шлях до фіналу буде значно коротшим. Ви — наші герої! Слава Україні!, — написав Зеленський. 

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Може зіграти з Росією: Україна вперше за 17 років вийшла у півфінал Євро з футзалу (відео) Може зіграти з Росією: Україна вперше за 17 років вийшла у півфінал Євро з футзалу (відео)
Востаннє команди України проходила в півфінал у 2005 році.
"Вручав особисто": Ребров розповів про подарунок путіна і що він з ним зробив "Вручав особисто": Ребров розповів про подарунок путіна і що він з ним зробив
путін подарував футболістам збірної України годинники після матчу проти Росії.
Loading...
Load next