"Люба Україно! Ця медаль для тебе!": Абраменко зворушив своїм постом після завойованого срібла на Олімпіаді-2022

"Люба Україно! Ця медаль для тебе!": Абраменко зворушив своїм постом після завойованого срібла на Олімпіаді-2022
Свою нагороду Абраменко отримав напередодні, коли відбулася церемонія нагородження призерів у фристайлі.

Український фристайліст Олександр Абраменко поділився чуттєвим постом в Instagram після завойованої срібної медалі на зимових Олімпійських іграх-2022 у Пекіні.

Титулований спортсмен опублікував фото із церемонії нагородження, на якому він цілував нагороду, котру йому щойно вручили.

У коментарі до знімку Олександр написав: «Люба Україно! Ця медаль для тебе! Для кожного з вас, хто поруч фізично та ментально! Щиро ділю це срібло з усім тренерським та адміністративним складом збірної. Також із партнерами за командою, які стимулювали попри все ставати кращим”.

Також Абраменко висловив упевненість, що вже у майбутньому призові місця у фристайлі посідатимуть і його співвітчизники. Сам же Олександр, як він зазначив, допомагатиме їм.

Також срібний призер Пекіна-2022 подякував усім за привітання та наголосив, що для нього було важливо завоювати медаль у День єднання, який святкували в Україні.

Нагадаємо, Олександр Абраменко завоював першу нагороду України на зимових Олімпійських іграх у Пекіні.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Якщо в Україні не з'явиться база для фристайлістів, то я вже не знаю що робити, — Абраменко Якщо в Україні не з'явиться база для фристайлістів, то я вже не знаю що робити, — Абраменко
На Іграх-2022 Олександр здобув "срібло". Це єдина нагорода для України.
"Відчуваю гордість і хвилювання водночас": визначились прапороносці України на церемонії відкриття Олімпіади-2022 "Відчуваю гордість і хвилювання водночас": визначились прапороносці України на церемонії відкриття Олімпіади-2022
Зимові Олімпійські ігри в Пекіні триватимуть з 4 по 20 лютого.
Україна показала найкращий результат за 20 років на Олімпіаді-2022 у супер-гіганті Україна показала найкращий результат за 20 років на Олімпіаді-2022 у супер-гіганті
Другий результат у топ-40 для Івана Ковбаснюка.
Loading...
Load next