"Пишаюся цим": біатлоністка Білосюк понесе прапор України на закритті Олімпіади в Пекіні

"Пишаюся цим": біатлоністка Білосюк понесе прапор України на закритті Олімпіади в Пекіні
Прапор України на церемонії відкриття несли фігуристка Олександра Назарова та дворазовий призер Олімпійських ігор Олександр Абраменко.

У Пекіні на стадіоні "Пташине гніздо" 20 лютого відбудеться церемонія закриття зимових Олімпійських ігор-2022. Прапор України на параді закриття пронесе біатлоністка Олена Білосюк. Про це повідомляє НОК України.

Зазначається, що Білосюк — олімпійська чемпіонка 2014 року та капітанка жіночої збірної України з біатлону. На жаль, на Іграх у Пекіні Олена провела тільки одну гонку.

Після прибуття у Пекін Білосюк захворіла на COVID-19. Наша біатлоністка змогла вийти на старт лише однієї гонки — жіночої естафети.

Попри те, що Білосюк важко перенесла захворювання, вона потужно провела свій етап і вирвала для України сьоме місце.

Це вже мої четверті Олімпійські ігри і я вперше потрапляю на парад закриття. Дуже рада і горда, що маю честь нести прапор України. Пишаюся цим і хочу подякувати всім вболівальникам, всім українцям, які підтримували нас до останнього. Дякую! — сказала Білосюк.

Нагадаємо, раніше Абраменко зворушив своїм постом після завойованого срібла на Олімпіаді-2022.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Мій організм дав збій": Валентина Семеренко розповіла, чому покинула Олімпіаду "Мій організм дав збій": Валентина Семеренко розповіла, чому покинула Олімпіаду
За її словами, біатлон — не просто її життя, а й душа.
Норвезький журналіст заявив, що Росії не має бути на Олімпіаді у Пекіні Норвезький журналіст заявив, що Росії не має бути на Олімпіаді у Пекіні
Раніше російський лижник Олександр Большунов зламав п'єдестал після виграного золота на Олімпіаді в Пекіні.
Найкращий олімпійський результат за 12 років: українські фігуристи 20-ті у танцях на льоду Найкращий олімпійський результат за 12 років: українські фігуристи 20-ті у танцях на льоду
На Олімпійських іграх у Пекіні розіграли комплект медалей у танцях на льоду. Українські фігуристи Олександра Назарова та Максим Нікітін отримали найнижчі оцінки та відтак посіли останнє 20 місце.
Loading...
Load next