Норвезький журналіст заявив, що Росії не має бути на Олімпіаді у Пекіні

Норвезький журналіст заявив, що Росії не має бути на Олімпіаді у Пекіні
Раніше російський лижник Олександр Большунов зламав п'єдестал після виграного золота на Олімпіаді в Пекіні.

Журналіст сайту NRK Ян Петтер Сальтведт висловився про присутність російських спортсменів на Зимових Олімпійських іграх у Пекіні.

Після перемоги лижника з ОКР Олександра Большунова у скіатлоні Сальтведт у своїй статті на NRK розкритикував Міжнародний олімпійський комітет за те, що представники Росії, незважаючи на великий міжнародний допінговий скандал, конкурують з іншими спортсменами за медалі Олімпіади-2022.

Олександр Большунов виграє стільки золотих медалей, скільки зможе. Єдина проблема в тому, що його та інших російських спортсменів не має бути на цій Олімпіаді.

Росія ще не може бути собою на Олімпійських іграх. Але організатори, росіяни та МОК працюють у тісному контакті, щоб змінити рамки дозволеного. Цей маленький театр — пародія на вердикт, — написав Сальтведт.

За словами Сальтведта, у МОК зацікавлені, щоб «найбільша країна світу» разом зі своїми спонсорами брала участь у змаганнях.

Раніше повідомлялося, що збірна України 10-та в командних змаганнях з фігурного катання.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Відчуваю гордість і хвилювання водночас": визначились прапороносці України на церемонії відкриття Олімпіади-2022 "Відчуваю гордість і хвилювання водночас": визначились прапороносці України на церемонії відкриття Олімпіади-2022
Зимові Олімпійські ігри в Пекіні триватимуть з 4 по 20 лютого.
Україна завершила виступи на Олімпіаді-2022 найкращим результатом у лижних перегонах у Пекіні Україна завершила виступи на Олімпіаді-2022 найкращим результатом у лижних перегонах у Пекіні
Уперше українська лижниця фінішувала у топі лижних перегонів у Пекіні.
Loading...
Load next