Бех-Романчук здобула "срібло" на чемпіонаті світу з легкої атлетики у потрійному стрибку

Бех-Романчук здобула "срібло" на чемпіонаті світу з легкої атлетики у потрійному стрибку
Останній змагальний день на чемпіонаті світу з легкої атлетики у приміщенні розпочався для України з виступу Марини Бех-Романчук. Українка виступить відразу у двох дисциплінах.

Українка має виступити упродовж одного змагального дня у двох дисциплінах: потрійному стрибку та стрибках у довжину. Першим для української легкоатлетки стали змагання у потрійному стрибку. Повідомляє 24 канал.

Перед чемпіонатом світу Бех-Романчук здобула першість на чемпіонаті України у потрійному стрибку. Вона встановила особистий рекорд: у Сумах легкоатлетка стрибнула на 14.34 метри.

Перший стрибок українка виконала близько з особистим рекордом – 14.28 метри. Так Марина увійшла до 5-ки найкращих.

Лідеркою натомість була головна претендентка на перемогу – Юлімар Рохас ще першим стрибком на 15.19 метрів суттєво відірвалася від суперниць.

У наступних двох спробах Бех-Романчук не змогла покращити свій результат. Українку випередили ще три стрибунки, проте у 8-ці кращих вона втрималася, отримавши шанси на ще три спроби.

Наступні дві спроби були для української легкоатлетки теж невдалими. Їх анулювали через заступи. Бех-Романчук мала лише один стрибок для покращення результату.

Марина скористалася своїм останнім шансом. Цей стрибок вона виконала з найкращим результатом у кар'єрі – 14.74 метри та піднялася на друге місце.

Попереду Бех-Романчук була лише Юлімар Рохас. А третє місце у представниці Ямайки Кімберлі Вільямс.

Для України це друга нагорода на чемпіонаті світу у Белграді.

Нагадаємо, що Ярослава Магучіх здобула "золото" для України на чемпіонаті світу з легкої атлетики.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Встановила власний рекорд: українка Бех-Романчук виграла престижний турнір в Австрії Встановила власний рекорд: українка Бех-Романчук виграла престижний турнір в Австрії
Вдруге за три дні оновила найкращий результат сезону.
Українська тенісистка несподівано виграла у третьої ракетки світу на турнірі в Дубаї Українська тенісистка несподівано виграла у третьої ракетки світу на турнірі в Дубаї
Даяна Ястремська розібралася з Барборою Крейчиковою.
Україна виграла на Паралімпіаді у Токіо 56 медалей: велогонщик Дементьєв виборов "срібло" Україна виграла на Паралімпіаді у Токіо 56 медалей: велогонщик Дементьєв виборов "срібло"
В активі паралімпійської збірної України вже 56 нагород - 12 золотих, 29 срібних і 15 бронзових. Дві із них вибороли бігунка Оксана Ботурчук та велогонщик Єгор Дементьєв.
Loading...
Load next