Відомий український боксер вражений героїзмом полку "Азов": "Сила, дух, свобода, безстрашність"

Відомий український боксер вражений героїзмом полку "Азов": "Сила, дух, свобода, безстрашність"

Український боксер суперважкої ваги Владислав Сіренко висловився про дії полку "Азов", який обороняє Маріуполь від російських загарбників. 

У своєму Instagram непереможний боксер опублікував пост, в якому відзначив героїзм воїнів "Азова".

Гордість жити з цими хлопцями в один час і в одній країні. Про них складатимуть легенди. "Азов"! Сила, дух, свобода, безстрашність. Відданість своїй державі до кінця, - написав Сіренко.

Своєю чергою 32-річний футболіст Роман Зозуля відзвітував у себе в Facebook про те, що посприяв відправленню двох броньованих автомобілів для Збройних сил України. Усередину до авто також запакували "корисне і важливе приладдя" для наших воїнів.

Наші захисники, звісно, викуті зі сталі, але додаткова броня їм зайвою не буде. Сьогодні відправили до України два броньованих авто, традиційно, запакованих різним корисним і важливим приладдям. Ось такі Великодні подаруночки для наших Героїв, - написав Зозуля.

Роман також подякував людям, які допомагали йому в цій справі. Серед них зокрема відомий український футболіст Дмитро Чигринський, який зараз виступає в чемпіонаті Греції.

Нагадаємо, раніше гравець "Динамо" Караваєв не зміг стримати сліз, звертаючись до захисників України.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next