П'ятов оголосив про останній матч за збірну України

П'ятов оголосив про останній матч за збірну України

Голкіпер Андрій П'ятов оголосив, що завершує кар'єру в збірній України з футболу та востаннє зіграє за неї у матчі Ліги націй проти Вірменії. Про це П'ятов повідомив у Instagram. 

Він опублікував фото 15-річної давнини, коли дебютував з збірну України та зявив, що 11 червня зіграє на національну команду востаннє. 

Загалом 37-річний голкіпер зіграв за збірну України 101 матч. 

Матч Україна - Вірменія відбудеться сьогодні, 11 червня, у Лодзі та розпочнеться о 16:00. 

Нагадаємо, що "Мир тільки у випадку перемоги України": Володимир Кличко долучився до спеціального заходу в Гамбурзі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Петраков офіційно очолив збірну України з футболу Петраков офіційно очолив збірну України з футболу
Українська асоціація футболу призначила тимчасового тренера національної збірної - Олександра Петракова.
Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу
Призначенню Реброва на посаду головного тренера збірної України перешкоджає його чинний контракт з еміратським "Аль-Айном".
Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео) Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео)
Збірна України з футболу, яку понад п’ять років очолював Андрій Шевченко повернула Україні справжній інтерес до футболу: такого єднання навколо національної збірної серед українських вболівальників не було вже дуже давно. Проте, яскраві виступи збірної України на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу, завершилися не менш яскравою та водночас несподіваною відставкою головного тренера Андрія Шевченка.
Loading...
Load next