Україна здобула другу поспіль перемогу у відборі на ЧС з баскетболу

Україна здобула другу поспіль перемогу у відборі на ЧС з баскетболу

Чоловіча збірна України з баскетболу здобула другу поспіль перемогу у відборі на Чемпіонат Світу-2023 з баскетболу. У п'ятому матчі українці перемогли команду Північної Македонії. Про це повідомляє Суспільне Спорт.

Українці відновили виступи у відборі 1 липня. У Ризі синьо-жовті здобули надважливу перемогу над Грузією, яка допомогла команді гарантувати собі вихід у вирішальний раунд відбору.

Передостанній матч у групі G збірна України мала провести проти Північної Македонії. Ця гра вже не мала турнірного значення - у наступному раунді її результат не враховувався б.

Вже за підсумками першої половини зустрічі Україна отримала перевагу у десять очок над Північною Македонією. Важливу роль у цьому відіграла перша 10-хвилинка: завдяки 7/10 реалізованих штрафних кидків українці вийшли уперед.

Однак на заключну чверть Україна виходила вже із перевагою у +4. Північна Македонія обіграла синьо-жовтих у другій та третій 10-хвилинках, суттєво скоротивши відставання.

І все ж Україна втримала перемогу над Північною Македонією.

Нагадаємо, що принесли дохід у 13,2 мільйона гривень: "Шахтар" на гроші від проведення благодійних матчів закупив медикаменти для ЗСУ.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Україна вдруге в історії завоювала "золото" на чемпіонаті світу з артистичного плавання Україна вдруге в історії завоювала "золото" на чемпіонаті світу з артистичного плавання
На останньому чемпіонаті світу-2019 Україна завоювала "бронзу" в цій дисципліні, а до цього мала срібну нагороду в 2017-му й бронзову – в 2013-му.
"Кожна гра – фінальна": наставник збірної України прокоментував своє призначення (відео) "Кожна гра – фінальна": наставник збірної України прокоментував своє призначення (відео)
Петраков вперше прокоментував своє призначення. Він наголосив, що наступні 5 поєдинків будуть наче фінальні.
Loading...
Load next