Україна перемогла Грузію у відборі ЧС-2023 з баскетболу (відео)

Україна перемогла Грузію у відборі ЧС-2023 з баскетболу (відео)

Чоловіча збірна України перемогла Грузію у відбірковому матчі чемпіонату світу-2023 з баскетболу. Повідомляє Еспресо.TV. 

Матч, який відбувався у Ризі, завершився перемогою українців з рахунком 79:66. Найрезультативнішими у складі збірної України стали В'ячеслав Бобров, який набрав 17 очок та зробив 8 підбирань та Святослав Михайлюк, у якого 16 очок та 6 підбирань.

Завдяки цій перемозі, Україна гарантувала собі вихід до другого раунду відбору ЧС-2023. Це стало відомо після того, як Іспанія розгромила Північну Македонію 80:44.

Північна Македонія достроково втратила шанси на продовження боротьби, а Україна, Іспанія та Грузія вийшли до наступного раунду кваліфікації. На другому етапі до них приєднаються Італія, Ісландія та Нідерланди. Ці шість команд розіграють три путівки до фінальної частини ЧС-2023.

Наступну гру збірна України проведе 4 липня у Скоп'є проти збірної Північної Македонії, її результат не матиме турнірного значення. 

Нагадаємо, що промоутер Усика розповів про мотивацію українця в реванші з Джошуа. Бій-реванш між непереможним українцем Олександром Усиком і британцем Ентоні Джошуа відбудеться 20 серпня у Саудівській Аравії.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Україна вдруге в історії завоювала "золото" на чемпіонаті світу з артистичного плавання Україна вдруге в історії завоювала "золото" на чемпіонаті світу з артистичного плавання
На останньому чемпіонаті світу-2019 Україна завоювала "бронзу" в цій дисципліні, а до цього мала срібну нагороду в 2017-му й бронзову – в 2013-му.
Україна здобула сім нагород у неповному складі на Євро-2022 з боротьби: медальний залік Україна здобула сім нагород у неповному складі на Євро-2022 з боротьби: медальний залік
Українці не виступили у вільній боротьбі, але змогли виграти нагороди на турнірі.
Loading...
Load next