Львівські травматологи прооперували бронзового чемпіона світу з фехтування (відео)

Львівські травматологи прооперували бронзового чемпіона світу з фехтування (відео)
Замість 6 місяців з гіпсом, вже за 3 тижнів бронзовий чемпіон світу Ростислав Грецик знову зможе повернутися до фехтування.

Львівські травматологи виконали операцію фехтувальнику, який отримав перелом під час змагань. Коли бронзовий рапір України Ростислав Грецик представляв нашу країну на міжнародних змаганнях з фехтування в Єгипті, суперник вцілив у руку спортсмену. В результаті перелом п'ясткової кістки правої руки.

Лікуватися фехтувальник приїхав додому. Проте якби йому наклали гіпс, рапіру до рук він зміг би взяти в кращому випадку через пів року. Тому медики Першого медоб’єднання Львова вдались до хірургічного втручання. 

Оперативний метод лікування дає змогу ідеально зіставити кісткові відламки. Також за допомогою цього ми маємо змогу стабільно її зафіксувати спеціальними титановими імплантами, а саме пластиною і гвинтами і це своєю чергою дає змогу в перші години після операції почати реабілітацію. Почати рухове відновлення кисті і не допустити м'язової атрофії і не допустити так званої тугорухомості в кисті, - зазначив Юрій Сенюк, лікар-травматолог лікарні Св. Луки Першого медоб’єднання Львова.

Уже через 3-4 тижні фехтувальник зможе повернутися до тренувань.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Звичайний нежить призвів до надскладної операції на мозку (відео) Звичайний нежить призвів до надскладної операції на мозку (відео)
У Львові провели дівчинці операцію, вона почувається добре.
Баскетбол об’єднав людей заради ЗСУ (відео) Баскетбол об’єднав людей заради ЗСУ (відео)
Завдяки турніру було зібрано близько 100 тисяч гривень – 70 тисяч від учасників та 30 тисяч від продажу лотів.
Loading...
Load next