Олександр Усик обирає боксерські рукавиці для бою з Ентоні Джошуа (відео)

Олександр Усик обирає боксерські рукавиці для бою з Ентоні Джошуа (відео)

Олександр Усик обирає боксерські рукавиці для бою з Ентоні Джошуа.

Нагадаємо, через тиждень після відвідин військових у госпіталі, Олександр Усик таки приймає рішення і отримавши дозвіл від уряду їде на тренування та підготовку до важливого бою з Ентоні Джошуа. Реванш між українським та британським боксерами відбудеться в місті Джидда вже 20 серпня. На кону стоятимуть усі титули, які Усик відібрав у Джошуа торік, а також пояс журналу The Ring.

Українці зможуть спостерігати за перебігом бою безкоштовно, адже чемпіон світу за версіями IBF, WBO, WBA та IBO у надважкій вазі Олександр Усик за власні кошти викупив права на трансляцію поєдинку, аби люди краще пожертвували гроші на ЗСУ.

До слова, команда Усика на прохання боксера організувала приїзд на бій 10-ти військових, з якими спортсмен познайомився в госпіталі.

Виконання на пресконференції пісні «Ой у лузі червона калина» - це повний експромт.

Про це зізнався Олександр Усик перед зважуванням, напередодні бою з Джошуа.

Боксер розказав ПравдаТУТ news, що справді планував чимось потішити публіку, щоправда готував поезію Ліни Костенко « Крилатим грунту не треба…»

Проте, в останній момент вирішив таки заспівати гімн Січових Стрільців. Тим самим привернув увагу до Української патріотичної пісні світові ЗМІ, які були присутні на пресконференції. 

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Loading...
Load next