"Рідненька, ми сумували": Усик повернувся в Україну після перемоги

"Рідненька, ми сумували": Усик повернувся в Україну після перемоги

Український чемпіон світу за версіями IBF, WBO, WBA і IBO в надважкій вазі Олександр Усик після перемоги у матчі-реванші з американцем Ентоні Джошуа повернувся до України.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на сторінку боксера в Instagram.

Рідненька, ми сумували... - зазначив Усик по приїзду на Батьківщину.

Боксер повернувся скромно, не створюючи навколо свого приїзду ажіотажу.

Нагадаємо, Олександр Усик переміг Ентоні Джошуа у бою за звання чемпіона світу у суперважкій вазі роздільним рішенням суддів: 115-113, 116-112, 113-115.  Перемогу він присвятив Україні, ЗСУ і всім її захисникам.

А поїхати боксувати за кордон Олександра Усика переконали військові. Тиждень після відвідин військових у госпіталі, боксер таки прийняв рішення і отримавши дозвіл від уряду поїхав на тренування та підготовку до важливого бою з Ентоні Джошуа.

До слова, команда Усика на прохання боксера організувала приїзд на бій 10-ти військових, з якими спортсмен познайомився в госпіталі.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Я нічим не був здивований": Джошуа прокоментував бій з чемпіоном світу Усиком (відео) "Я нічим не був здивований": Джошуа прокоментував бій з чемпіоном світу Усиком (відео)
Бій став головним у вечорі боксу в Лондоні – оскільки боксери боролися за звання чемпіона світу в суперважкій вазі.
Український боксер Усик проводить першу пресконференцію після бою з Джошуа (відео) Український боксер Усик проводить першу пресконференцію після бою з Джошуа (відео)
Напередодні Усик повернувся в Україну після перемоги над британцем Ентоні Джошуа в Лондоні. Усі свої бої Усик провів без жодної поразки, в тому числі із британським боксером - виграв усі 19 боїв, з яких 13 завершив нокаутом.
Loading...
Load next