Як робити ставки з мобільного в БК Паріматч: вхід, поповнення рахунку та укладення парі

Як робити ставки з мобільного в БК Паріматч: вхід, поповнення рахунку та укладення парі

Парі Матч – відома українська БК, яка вже багато років працює на ринку азартних розваг. Після відновлення їх легального статусу вона стала першою компанією, яка отримала ліцензію на приймання ставок в інтернеті. Для того, щоб грати в ній онлайн, необхідно зареєструватися та здійснити в БК Паріматч вхід до особистого кабінету, а потім – поповнити рахунок і обирати події для укладання парі.

Для клієнтів, які користуються для доступу до мережі мобільними пристроями, букмекер створив спрощену версію сайту та додатки, які працюють під популярними операційними системами. Тому зробити вхід у Паріматч і ставити на спортивні події з телефону доволі зручно. Для цього достатньо встановити програму на мобільний пристрій.

Як скачати Парі Матч на Андроїд та увійти до кабінету

Завантажити застосунок Парі Матч на iOS дуже просто, оскільки він наявний у каталозі програм App Store. Достатньо перейти за посиланням з офіційного сайту БК, запустити звантаження та дочекатися встановлення. Процес відбувається у автоматичному режимі. Дещо складніше скачати Парі Матч на Андроїд, оскільки в Google Play клієнтського застосунку букмекера немає. Завантажувати його потрібно в ручному режимі, наступним чином:

  1. Відкрити офіційний сайт БК та перейти за посиланням на звантаження додатка.
  2. Запустити завантаження файлу APK та дочекатися завершення.
  3. Відкрити інсталяційний файл і встановити його на телефон.

Після того як буде скачано Парі Матч на Андроїд чи iOS, необхідно запустити програму та зареєструватися в ній або увійти до особистого кабінету. Авторизація здійснюється за логіном або номером телефону.

Букмекерська контора Парі Матч на телефоні: як зробити ставку

Вперше увійшовши до особистого кабінету, клієнт має заповнити особисті дані в анкеті та внести гроші на депозит. Зробити це можна прямо у додатку, за допомогою банківської картки або інших платіжних інструментів. Букмекерська контора Парі Матч швидко опрацьовує платежі, тому кошти надходять на рахунок гравця майже одразу.

Поповнивши баланс, можна відразу переходити до вибору подій та укладення парі. Щоб зробити ставку, слід обрати вкладку «Спорт» у нижній частині екрана, а потім – знайти потрібну подію за видом спорту та турніром. Щоб відкрити повний розпис гри, треба натиснути на імена суперників. Далі потрібно вибрати подію, обравши коефіцієнт, та додати її до купона. Останній крок – введення суми та підтвердження ставки у білеті, кнопка перегляду якого з’явиться знизу екрану.

Переглядати укладені парі в букмекерській конторі Парі Матч можна у сусідньому з лінією розділі. Він називається «Мої ставки». Там відображаються як актуальні, так і вже розіграні заклади. 

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Медальні перспективи: першу медаль Євро-2022 з боротьби: її здобуде 19-річна борчиня Медальні перспективи: першу медаль Євро-2022 з боротьби: її здобуде 19-річна борчиня
Невдалий челендж суперниці та активні атаки принесли звитягу українці.
Світоліна обіграла єгиптянку Шериф на старті турніру WTA у Дубаї Світоліна обіграла єгиптянку Шериф на старті турніру WTA у Дубаї
Перша «ракетка» України Еліна Світоліна вийшла до другого кола турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) Dubai Duty Free Tennis Championships у Дубаї (ОАЕ) із призовим фондом $768,68 тис.
Loading...
Load next