Україну виключили зі спільної з Іспанією та Португалією заявки на проведення Чемпіонату світу-2030

Україну виключили зі спільної з Іспанією та Португалією заявки на проведення Чемпіонату світу-2030

Марокко замінить Україну в спільній заявці з Іспанією та Португалією на проведення Чемпіонату світу-2030. Пише Sky Sports.

Відповідне рішення ухвалено, незважаючи на те, що ФІФА у своїх інспекційних звітах відзначила суперечливість законів Марокко проти ЛГБТ. На нову інфраструктуру, яка відповідатиме вимогам проведення турніру, Марокко потрібно 16 млрд дол, проте потреби в будівництві зменшаться, оскільки заявка буде спільною.

Король Марокко Могамед VI вже оголосив про приєднання до заявки.

Відомо, що Іспанії, Португалії та Марокко складуть конкуренцію спільним заявкам Саудівської Аравії, Єгипту та Греції, а також Уругваю, Аргентини, Чилі та Парагваю.

Нагадаємо, що Ф'юрі запропонував Усику нову умову для проведення мегафайту.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Збірна України з біатлону пропустить чемпіонат світу — посольство США не відкрило візи Збірна України з біатлону пропустить чемпіонат світу — посольство США не відкрило візи
Юніорський чемпіонат світу відбудеться з 23 лютого до 2 березня.
Україна вдруге в історії завоювала "золото" на чемпіонаті світу з артистичного плавання Україна вдруге в історії завоювала "золото" на чемпіонаті світу з артистичного плавання
На останньому чемпіонаті світу-2019 Україна завоювала "бронзу" в цій дисципліні, а до цього мала срібну нагороду в 2017-му й бронзову – в 2013-му.
Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу
Призначенню Реброва на посаду головного тренера збірної України перешкоджає його чинний контракт з еміратським "Аль-Айном".
Loading...
Load next