Львівський спортсмен здобув дві медалі чемпіонату світу U17

Львівський спортсмен здобув дві медалі чемпіонату світу U17

П'ятиборець зі Львівщини Максим Ковальчук здобув срібну та бронзову медалі чемпіонату світу U17.

Про це повідомили в Львівській ОВА.

Максим Ковальчук представляє львівську обласну "Школу вищої спортивної майстерності".

Він взяв участь у чемпіонаті світу  з сучасного п'ятиборства серед спортсменів віком до 17 років, що відбувався в португальському місті Калдаш-да-Раїня з 9 до 16 вересня. Максим Ковальчук здобув дві медалі, зокрема, срібло у командному заліку (разом з киянами Романом та Олександром Чернишовими) та бронзову нагороду в індивідуальному заліку. 

Його наставниками є заслужені тренери України Олег Фіалкович, Віталій Тарнакін, Андрій Орліковський, Андрій Ковальчук і заслужений майстер спорту України Дмитро Кірпулянський, – підкреслив начальник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хімʼяк.

Нагадаємо, Вже 177 тисяч українців бачать нарахований кешбек у «Дії»

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Збірна України з біатлону пропустить чемпіонат світу — посольство США не відкрило візи Збірна України з біатлону пропустить чемпіонат світу — посольство США не відкрило візи
Юніорський чемпіонат світу відбудеться з 23 лютого до 2 березня.
Ветерани Львівщини вибороли перші медалі на «Іграх Нескорених» у Гаазі (відео) Ветерани Львівщини вибороли перші медалі на «Іграх Нескорених» у Гаазі (відео)
Ветерани Львівщини Сергій Калитюк та Дмитро Афанасьєв вибороли срібло у стрільбі з луку на «Іграх Нескорених» – у команді з представником Кривого Рогу Василем Стуженком.
Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу
Призначенню Реброва на посаду головного тренера збірної України перешкоджає його чинний контракт з еміратським "Аль-Айном".
Loading...
Load next