У м. Новояворівськ відбулися змагання з гри Бочча серед людей з ураженням опорно-рухового апарату

У м. Новояворівськ відбулися змагання з гри Бочча серед людей з ураженням опорно-рухового апарату
У м. Новояворівськ відбулися змагання з гри Бочча серед людей з ураженням опорно-рухового апарату. Участь взяли 37 учасників з різних куточків України

У місті Новояворівськ відбулися змагання з гри Бочча серед людей з ураженням опорно-рухового апарату. Сама гра походить ще з часів Римської імперії та зараз є параолімпійським видом спорту. Її у Новояворівську проводять вже не вперше й цього разу тут зібралися учасники з усієї України. До прикладу, Ростислав приїхав сюди з Києва. Хлопець з 13 років професійно грає у Боччу.

Одна з найкращих організацій взагалі, бо я часто з командою їжджу й хочу подякувати організаторам за такий власне високий рівень організації. Результати в індивідуальному заліку в мене 3 місце, тобто, бронза. А в командному у нас Київ представляло вже 3 команди. Тому моя особисто команда на 4-му місці,- розповідає учасник змагань з Києва Ростислав Кабан.



Додає, що тренування це база, але необхідно ще й вміти читати суперника.

Дуже важливо знати й розробляти стратегію на кожного суперника, бо ось в мене є приклад, я у фінальній частині потрапив на суперника з яким не грав ніколи взагалі за 6 років своєї кар’єри. Тому результатом нерозробленої стратегії на цього мого візаві стала поразка. Тому сподіваюся, що наступного разу ми зробимо висновки й нівелюємо цю ситуацію перемого, - зазначає учасник змагань з Києва Ростислав Кабан.



Змагаються учасники у двох категоріях: BC-1 та BC-2. Вік не має значення. На змагання прибули 37 учасників серед них і дівчата.
 

У нас були змагання командою вчора, то ми програли. А це індивідуальні змагання, то ще має бути фінал. Це BC-1, а є також хлопці, дівчата, але розділені кожен на свої категорії, - учасниця змагань з Рівного Олена Даниленко.



Учасники кажуть, що суперники зібралися сильні. Й все тут на гідному рівні, особливо враховуючи те, що на Західній Україні це ще вважається молодим видом спорту.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Баскетбол об’єднав людей заради ЗСУ (відео) Баскетбол об’єднав людей заради ЗСУ (відео)
Завдяки турніру було зібрано близько 100 тисяч гривень – 70 тисяч від учасників та 30 тисяч від продажу лотів.
Ветерани Львівщини вибороли перші медалі на «Іграх Нескорених» у Гаазі (відео) Ветерани Львівщини вибороли перші медалі на «Іграх Нескорених» у Гаазі (відео)
Ветерани Львівщини Сергій Калитюк та Дмитро Афанасьєв вибороли срібло у стрільбі з луку на «Іграх Нескорених» – у команді з представником Кривого Рогу Василем Стуженком.
Loading...
Load next