На дорогах Жовківщини частково обмежать рух через проведення велоперегонів

На дорогах Жовківщини частково обмежать рух через проведення велоперегонів

Водіїв закликають обирати альтернативні шляхи або ж планувати подорожі в інший час.

22-го та 23 квітня на Жовківщині тимчасово обмежать рух транспорту на деяких дорогах. Це пов’язано з проведенням на території області національного чемпіонату з велоспорту на шосе за трековою програмою Zhovkva Cup Race, зазначають в пресслужбі ЛОВА.

У суботу рух обмежать на трасі Зіболки-Жовква Т1425 з 12:00 до 15:00. У цей день найкращих визначатимуть у командній гонці на час на дистанції 4 кілометри. У неділю з 9:00 до 20:00 обмежать рух вулицями міста Жовква – площею Вічева, вулицями Лесі Українки, Лісна та Степана Бандери. У цей день визначать чемпіонів у груповій гонці на різних дистанціях – від 15 до 30 кілометрів.

Zhovkva Cup Race – це дводенні велоперегони національного рівня нового формату. Їх організовує управління молоді та спорту Львівської ОВА. Під час церемонії нагородження відбудеться благодійний концерт та ярмарка від Львівського обласного пластового центру на підтримку Збройних сил України. Опісля вручення медалей на сцені виступлять молоді талановиті виконавці SOWA та Shumei. Урочиста частина розпочнеться о 17:00 поблизу Жовківського замку.

Нагадаємо, Весняне водопілля йде на спад – Укргідроенерго

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Баскетбол об’єднав людей заради ЗСУ (відео) Баскетбол об’єднав людей заради ЗСУ (відео)
Завдяки турніру було зібрано близько 100 тисяч гривень – 70 тисяч від учасників та 30 тисяч від продажу лотів.
Ветерани Львівщини вибороли перші медалі на «Іграх Нескорених» у Гаазі (відео) Ветерани Львівщини вибороли перші медалі на «Іграх Нескорених» у Гаазі (відео)
Ветерани Львівщини Сергій Калитюк та Дмитро Афанасьєв вибороли срібло у стрільбі з луку на «Іграх Нескорених» – у команді з представником Кривого Рогу Василем Стуженком.
У м. Новояворівськ відбулися змагання з гри Бочча серед людей з ураженням опорно-рухового апарату У м. Новояворівськ відбулися змагання з гри Бочча серед людей з ураженням опорно-рухового апарату
У м. Новояворівськ відбулися змагання з гри Бочча серед людей з ураженням опорно-рухового апарату. Участь взяли 37 учасників з різних куточків України
Loading...
Load next