BWF дозволила спортсменам із рф та білорусі змагатись у нейтральному статусі

BWF дозволила спортсменам із рф та білорусі змагатись у нейтральному статусі

Рада Всесвітньої федерації бадмінтону (BWF) проголосувала за затвердження нормативної бази, що дає змогу брати участь у змаганнях, спортсменам з рф та білорусі у нейтральному статусі, з 26 лютого 2024 року.

Про це повідомляє Всесвітня федерація бадмінтону.

Певні нормативні та оперативні області все ще обговорюють, але тим часом буде розпочато процес встановлення допуску спортсменів.

Ця система відповідає критеріям відбору Міжнародного олімпійського комітету (МОК) для участі та включає докладний адміністративний процес для підтримки участі гравців з росії та білорусі як нейтральні спортсмени, ‒ заявили у федерації.

 Нагадаємо, Донорську кров дозволили ввозити з-за кордону

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Міжнародний союз біатлоністів розпочав процедуру щодо відсторонення росіян та білорусів Міжнародний союз біатлоністів розпочав процедуру щодо відсторонення росіян та білорусів
Міжнародний союз біатлоністів (IBU) розпочав процедуру щодо відсторонення федерацій Росії та Білорусі. Про це повідомили на офіційному сайті організації.
Фехтувальниця Харлан вирішила продовжити кар'єру і збирається на Олімпіаду-2024 Фехтувальниця Харлан вирішила продовжити кар'єру і збирається на Олімпіаду-2024
На Олімпійських іграх 2020 в Токіо українська шаблістка Ольга Харлан припинила боротьбу за медалі після бою у першому раунді. Після поразки Харлан вирішила взяти паузу.
Loading...
Load next