Боєць, який травмував ногу на війні, взяв участь у «Іграх нескорених»

Боєць, який травмував ногу на війні, взяв участь у «Іграх нескорених»
26-річний боєць з Рівненщини, який травмував ногу на війні взяв участь у міжнародних спортивних ветеранських змаганнях «Ігри нескорених»

Показав свою силу і незламність не лише боронячи рідну землю, але і на «Іграх нескорених» - міжнародних спортивних змаганнях для ветеранів і військовослужбовців.

26-річний Семен Лагун потрапив до Львівських фахівців ще рік тому у дуже важкому стані. Його нога була під загрозою ампутації.

Попри це – лікарі вирішили боротись за його кінцівку. І виконавши надскладну операцію. Їм це вдалося.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Ветерани Львівщини вибороли перші медалі на «Іграх Нескорених» у Гаазі (відео) Ветерани Львівщини вибороли перші медалі на «Іграх Нескорених» у Гаазі (відео)
Ветерани Львівщини Сергій Калитюк та Дмитро Афанасьєв вибороли срібло у стрільбі з луку на «Іграх Нескорених» – у команді з представником Кривого Рогу Василем Стуженком.
Четверо ветеранів Львівщини змагатимуться на «Іграх Нескорених» (відео) Четверо ветеранів Львівщини змагатимуться на «Іграх Нескорених» (відео)
У складі спортсменів національної збірної, які представлятимуть нас на Invictus Games, є Віктор Легкодух, Сергій Калитюк, Ігор Галушко та Дмитро Афанасьєв.
Loading...
Load next