Ребров змінив склад збірної України на вирішальні матчі відбору Євро-2024

Ребров змінив склад збірної України на вирішальні матчі відбору Євро-2024

Головний тренер збірної України Сергій Ребров довикликав двох футболістів на матчі плей-офф кваліфікації Євро-2024.

Про це повідомляє Українська асоціація футболу. 

Тренер перевів з резервного до основного списку викликаних гравців захисника "Динамо" Олександра Тимчика та півзахисника "Дніпра-1" Олексія Гуцуляка. Національна команда розпочне тренувальний збір 14 березня в іспанській Марбельї.

21 березня збірна України в Зениці зіграє у півфіналі плей-офф відбору Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини, а 26 березня проведе матч у Вроцлаві з Ізраїлем або Ісландією. Переможець фіналу потрапить на Євро-2024. 

Нагадаємо, В Україні створили експертну групу із забезпечення гендерної рівності у футболі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу
Призначенню Реброва на посаду головного тренера збірної України перешкоджає його чинний контракт з еміратським "Аль-Айном".
Петраков офіційно очолив збірну України з футболу Петраков офіційно очолив збірну України з футболу
Українська асоціація футболу призначила тимчасового тренера національної збірної - Олександра Петракова.
Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео) Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео)
Збірна України з футболу, яку понад п’ять років очолював Андрій Шевченко повернула Україні справжній інтерес до футболу: такого єднання навколо національної збірної серед українських вболівальників не було вже дуже давно. Проте, яскраві виступи збірної України на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу, завершилися не менш яскравою та водночас несподіваною відставкою головного тренера Андрія Шевченка.
Loading...
Load next