У роботі «Київстару» стався масштабний збій

У роботі «Київстару» стався масштабний збій
Рахунок наразі вдається поповнити лише з "Монобанку".

В Україні стався масштабний збій в роботі оператора мобільного зв'язку "Київстар". Користувачі не можуть зателефонувати та відправити повідомлення. 

Українці розповідають, що не мають можливості зателефонувати навіть якщо на балансі є кошти — оператор все одно заявляє, ніби грошей не вистачає. Також не вдається поповнити рахунок з "Приват24", лише з "Монобанку". 

Абоненти також не можуть перевірити залишок балансу — функції *110# і *111# не працюють. Крім цього немає можливості зв'язатися безпосередньо з оператором. Сайт "Київстар" також не працює. 

Про проблеми пишуть користувачі у соцмережах.

У компанії Kyivstar повідомляють, що знають про складнощі під час здійснення дзвінків. Інформацію вже передали до технічного відділу, фахівці працюють над вирішенням проблеми. Перед користувачами вибачилися за тимчасові незручності.

Нагадаємо, раніше у роботі Instagram стався масштабний збій.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Чи може Росія знищити зв'язок в Україні: у держслужбі відповіли Чи може Росія знищити зв'язок в Україні: у держслужбі відповіли
Росія не полишає спроб знищити українську мережу зв'язку.
Зв’язок та мобільний інтернет ніхто не відключатиме, – Держспецзв’язку. Зв’язок та мобільний інтернет ніхто не відключатиме, – Держспецзв’язку.
з 24 лютого, управління мережами здійснюється у оперативно-надзвичайному режимі управління.
Loading...
Load next