YouTube в росії можуть заблокувати до кінця наступного тижня - росЗМІ

YouTube в росії можуть заблокувати до кінця наступного тижня - росЗМІ
З початку війни в Україні влада росії заблокувала три великі іноземні соцмережі - Facebook, Twitter і Instagram.

Відеохостинг YouTube можуть заблокувати у росії до кінця наступного тижня. При цьому, не виключено, що це може статися вже сьогодні. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на джерело, близьке до Роскомнагляду. Пише УНН.

Джерело зазначило, що портал мали заблокувати ще минулого тижня, але захід відклали через блокування Instagram, щоб було не все відразу, - йдеться у повідомленні.

Раніше роскомнагляд звинуватив адміністрацію YouTube у «діях терористичного характеру» через поширення у відеохостингу «антиросійських роликів».

Нагадаємо, що Starlink вже в Україні: як підключитися до інтернету від Ілона Маска. Підключитися до Інтернету від Ілона Маска можна буде після війни, але залишити заявку можливо вже зараз.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Керувати "Байрактаром" тепер можна через смартфон: у "Дії" запустили гру Керувати "Байрактаром" тепер можна через смартфон: у "Дії" запустили гру
Міністр цифрової трансформації назвав її "цифровим заспокійливим".
"Повітряна тривога" 3.0: сповіщення про вуличні бої, загрозу артобстрілу та інші оновлення "Повітряна тривога" 3.0: сповіщення про вуличні бої, загрозу артобстрілу та інші оновлення
Застосунок "Повітряна тривога" від Ajax Systems отримав оновлення. Тепер у додатку з'явилася інформація про вуличні бої та багато іншого.
Loading...
Load next