$250 000 передадуть ЗСУ: на аукціоні продали мем з танцюючими трунарями

$250 000 передадуть ЗСУ: на аукціоні продали мем з танцюючими трунарями

Українське рекламне агентство Zlodei Advertising перетворило відео-мем із носіями трун Coffin Dance в NFT-токен та продала на аукціоні за 327 ефірів. Це приблизно 1 047 806 доларів, 250 тисяч з яких передадуть у фонд «Повернись живим».

500 тисяч доларів отримують самі герої вірусного відео, 250 тисяч — Zlodei Advertising. Автори токену зазначили, що це перша монетизація для носіїв трун з африканської Гани.

Coffin Dance стали інтернет-мемом, коли на відео з носіями трун наклали композицію Vicetone & Tony Igy — Astronomia. Мем виник у період пандемії COVID-19.

Своєю чергою компанія Wise полегшує процес поповнення та проведення розрахунків для біженців, які покинули свій дім через вторгнення рф в Україну і, ймовірно, втратили доступ до своїх карток та рахунків.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Українці зможуть відкривати рахунки в EUR, GBP, USD та інших валютах, накопичувати гроші у більш ніж 50 валютах. А також отримати універсальну дебетову платіжну картку, що підтримує оплати усіма цими валютами одночасно, – йдеться в повідомленні.

Інформацію про те як відкрити новий обліковий запис Wise, отримати картку та що робити, якщо ви втратили всі документи за покликанням.

Нагадаємо, раніше в Україні створили додаток для перевірки людей щодо зв'язку з "російським світом".

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Орбан указом заборонив постачати Україні зброю через Угорщину Орбан указом заборонив постачати Україні зброю через Угорщину
Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан видав указ про заборону транзиту через країну зброї для України
Керувати "Байрактаром" тепер можна через смартфон: у "Дії" запустили гру Керувати "Байрактаром" тепер можна через смартфон: у "Дії" запустили гру
Міністр цифрової трансформації назвав її "цифровим заспокійливим".
Міноборони отримало інструмент для ідентифікації живих та вбитих окупантів Міноборони отримало інструмент для ідентифікації живих та вбитих окупантів
У Міністерстві оборони України з суботи, 12 березня, розпочали застосовувати американську технологію розпізнавання обличчя Clearview AI. Система має доступ до десятків мільярдів зображень із соцмереж серед яких і російські.
Loading...
Load next