Па-па цивілізація: Google закриває свій офіс у Росії

Па-па цивілізація: Google закриває свій офіс у Росії
Компанія все ж таки продовжить надавати можливість використання безкоштовних сервісів.

Офіс Google росія наразі після арешту банківського рахунку не може продовжувати роботу. Про це заявили у пресслужбі компанії.

Арешт банківського рахунку Google росія унеможливив функціонування нашого російського офісу, в тому числі збереження співробітників та оплату праці в росії, оплату постачальників і підрядників, а також виконання інших фінансових зобов'язань, - сказав представник компанії.

При цьому Google продовжить надавати можливість використання безкоштовних сервісів компанії для користувачів із рф, незважаючи на намір російської "дочки" ініціювати власне банкрутство. Йдеться про сервіси "Пошук", YouTube, Gmail, "Карти" та Google Play.

Нагадаємо, що вчені вперше виростили рослини у місячному ґрунті (фото).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Google запровадив нові обмеження для росіян: заборона на встановлення й оновлення Chrome Google запровадив нові обмеження для росіян: заборона на встановлення й оновлення Chrome
У випадку з App Store процес відбувається успішно.
Google перекрив заробіток російським пропагандистам, які наживаються на війні в Україні Google перекрив заробіток російським пропагандистам, які наживаються на війні в Україні
Кремлівські пропагандисти більше не зможуть монетизувати свій брехливий контент.
Loading...
Load next