YouTube на вимогу СБУ заблокував майже 450 проросійських каналів (відео)

YouTube на вимогу СБУ заблокував майже 450 проросійських каналів (відео)

Платформа YouTube на вимогу Служби безпеки України заблокувала 442 проросійські канали

Про це інформує Telegram-сторінка СБУ.

Як зазначають правоохоронці, ці канали загалом мали понад 15 мільйонів підписників.

Безглузді фейки про "біолабораторії" та радіокерованих гусей, ненависть до українців і рафінована брехня для своїх громадян. Саме за такою формулою діє російська пропаганда, генеруючи безкінечний потік омани. Проте вона не ефективна в Україні. Адже СБУ успішно протидіє рашистам не тільки в боях, але й на інформаційному фронті", — повідомили у спецслужбі.

Серед заблокованих YouTube каналів:

  • "Россия",
  • "Соловьёв LIVE",
  • "Маргарита Симоньян",
  • "Звезда",
  • "Первый" та інші.

Також СБУ передала на блокування 1529 Telegram-каналів і ботів, 426 акаунтів в Instagram, 93 — у Facebook, 1050 — у TikTok.

Нагадаємо, раніше провідні криптовалютні біржі заблокували акаунти росіян, які обходили санкції.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Закликала ввести війська РФ в Україну: на Київщині викрили проросійську пропагандистку Закликала ввести війська РФ в Україну: на Київщині викрили проросійську пропагандистку
Служба безпеки України припинила діяльність антиукраїнської пропагандистки, яка закликала до введення військ РФ на територію України.
СБУ заборонила Кіркорову  в’їзд до України на три роки (відео) СБУ заборонила Кіркорову в’їзд до України на три роки (відео)
Раніше Кіркорова за поданням СБУ внесли до переліку осіб, що становлять загрозу національній безпеці, але потім звідти викреслили.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Loading...
Load next