«Дія City» змогла отримати одразу дві нагороди Red Dot

«Дія City» змогла отримати одразу дві нагороди Red Dot

Проєкт Міністерства цифрової трансформації «Дія City» відзначили у двох номінаціях на щорічній міжнародній премії у сфері дизайну — Red Dot Design Award. Тепер український проєкт з’явиться у щорічному виданні Red Dot Design Yearbook та Музеї дизайну Red Dot в Ессені.

Red Dot Design Award щорічно відзначає дизайнерів та компанії за видатну якість і особливі досягнення в дизайні товарів широкого вжитку. Цього року премією відзначили й український проєкт «Дія City», дизайн якого розробляла маркетингова агенція Fedoriv Agency. Проєкт Мінцифри отримав нагороди за комунікаційний дизайн у двох номінаціях:

  • brand experience;
  • logo design.

Нагадаємо, раніше на порталі Дія запустили курси психологічного здоров’я.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Чому відключення електроенергії небезпечні для ядерних об'єктів України Чому відключення електроенергії небезпечні для ядерних об'єктів України
Вторгнення Росії в Україну все більше загрожує життєво важливим з'єднанням між українськими атомними електростанціями та електромережею.
Якщо атакують російські хакери - у кіберполіції дали поради українцям Якщо атакують російські хакери - у кіберполіції дали поради українцям
У кіберполіції рекомендують українцям у випадку виявлення підозрілої кіберактивності негайно повідомити про це хмаровому провайдеру, на якому вона може бути розміщена.
Loading...
Load next