Населення Землі офіційно перевищило вісім мільярдів людей

Населення Землі офіційно перевищило вісім мільярдів людей

Чисельність населення планети Земля офіційно досягла кількості 8 млрд людей і продовжує збільшуватися. Такі дані 14 серпня наводить портал Countrymetrics.info, на якому розміщено віртуальний лічильник жителів планети в режимі реального часу, передає "Багнет".

Виходячи з нього можна побачити, що кількість чоловічого населення у світі становить трохи більше 4 млрд жителів. А жіноче ще не досягло такої ж позначки, перебуваючи поки що на рівні 3,9 млрд.

Також наводяться три найпоширеніші причини смертей мешканців Землі: це ішемічна хвороба серця (5,9 млн випадків у поточному році), інсульт (4,2 млн випадків у 2022 році) та гострі інфекції нижніх дихальних шляхів (2,1 млн випадків у цьому року).

Раніше Організація Об'єднаних Націй повідомляла, що населення світу може досягти 8-мільярдної позначки вже в середині жовтня – листопаді цього року, при цьому Індія змінить Китай як найгустонаселенішу країну світу у 2023 році.

Нагадаємо, раніше Пентагон засудив запуск російського супутника-розвідника.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Я знаю, що ваш уряд вам каже, - Арнольд Шварценеггер (відео) Я знаю, що ваш уряд вам каже, - Арнольд Шварценеггер (відео)
Голлівудський актор Арнольд Шварценеггер звернувся до росіян.
Loading...
Load next