Військові облігації дозволили купувати у "Дії": як це працює

Військові облігації дозволили купувати у "Дії": як це працює

В Україні відсьогодні можна буде купити військові облігації в електронному сервісі державних послуг "Дія". Механізм роботи роз'яснив віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у Telegram.

Запустили військові облігації в Дії. Тепер кожен з вас може підтримати економіку і наблизити перемогу, - написав Федоров.

Урядовець пояснив, що військові облігації — це цінні папери від держави, які допомагають економіці країни під час воєнного стану.

Працюють вони дуже просто. Купуєте облігації в Дії, підтримуєте ЗСУ, а через певний час отримуєте свої кошти назад з відсотками. Це як депозит, який працює на перемогу, - зазначив Федоров.

Кожна облігація, повідомив віцепрем'єр, має назву тимчасово окупованої території — Херсон, Мелітополь, Маріуполь та Крим. Вартість однієї облігації — від 900 грн.

Обмежень у кількості немає, ви можете придбати скільки завгодно і підтримати наших військових, - наголосив Федоров.

При цьому можна обрати термін облігації — на строк до 1,5 року.

Саме через цей час отримаєте свої кошти назад, а разом з ними і відсотки. Виплати надійдуть на картку єПідтримка, - зазначив урядовець.

Федоров наголосив на важливості такого вкладу.

Купуйте військові облігації і ставайте спонсорами перемоги. Не забудьте оновити Дію, - додав він.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Керувати "Байрактаром" тепер можна через смартфон: у "Дії" запустили гру Керувати "Байрактаром" тепер можна через смартфон: у "Дії" запустили гру
Міністр цифрової трансформації назвав її "цифровим заспокійливим".
Samsung хоче стати резидентом "Дія.City" Samsung хоче стати резидентом "Дія.City"
Статус резидента унікального правового й податкового простору Diia City отримали 55 українських та міжнародних IT-компаній.
Loading...
Load next