У "Дії" запустили бета-тестування оплати штрафу за адміністративне правопорушення

У "Дії" запустили бета-тестування оплати штрафу за адміністративне правопорушення

Нова послуга в "Дії" дасть змогу сплатити штраф без походів до суду та банку. Для цього потрібно лише кілька кліків у додатку.

Про це повідомляє міністр цифрової трансформації Михайла Федорова.

Люди часто здійснюють адмінпорушення, адже не знають закони та правила. Наприклад, ви пройшли митний контроль, але не задекларували кошти. Або курили в забороненому місці, ‒ заявив міністр.

Наразі Мінцифрі потрібно переконатися, що послуга працює максимально зручно та коректно. Для цього й проводять бета-тестування. Долучитися до бета-тесту можна, якщо людина досягла 16 років та має верифікований Реєстраційний номер облікової картки платника податків у "Дії" та судову справу зі штрафом за адмінпорушення.

Нагадаємо, На Київщині автомобіль підірвався на міні, водій загинув

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Євросоюз визнав українські COVID-сертифікати в "Дії" Євросоюз визнав українські COVID-сертифікати в "Дії"
ЄС офіційно визнав відповідність українських COVID-сертифікатів у "Дії" європейським. Відтепер українці зможуть подорожувати без обмежень, які спричинила пандемія.
Азербайджан хоче купити в України розробку додатку "Дія" - ОП Азербайджан хоче купити в України розробку додатку "Дія" - ОП
Наразі Азербайджан веде перемовини щодо купівлі розробки українського додатка для користування державними послугами - "Дія". Однак, ціна вартості додатку поки невідома.
За три місяці в Україні зафіксували понад 300 тисяч порушень умов карантину За три місяці в Україні зафіксували понад 300 тисяч порушень умов карантину
Від початку 2021 року в Україні зафіксували 302 тисячі порушень карантинних обмежень. 87% або 263 тисячі з них — це штрафи за невдягнені маски або респіратори в громадських місцях.
Loading...
Load next