У Дії тестують послуги актових записів про народження, розлучення та зміну імені

У Дії тестують послуги актових записів про народження, розлучення та зміну імені

У Дії запустили бета-тестування додавання свідоцтв про народження, одруження, розлучення та зміну імені.

Про це повідомляє пресслужба "Дії".

Більше не доведеться переривати шухляди, щоб знайти свідоцтва, коли підтверджуєте зміну прізвища, працевлаштовуєтесь. Або забираєте посилку дружини на Укрпошті. Кілька кліків у застосунку — і показали свідоцтво про шлюб, ‒ зазначили розробники.

Там також спростили процес додавання в Дію свідоцтва про народження дитини. Документ підтягуватиметься автоматично за податковим номером. Достатньо буде авторизуватися в застосунку — і воно з’явиться в переліку документів.  

Це особливо актуально батькам, які змінювали особисті дані після народження дитини. Й абсолютно не важливо, скільки років вашій малечі — 3 чи 23, ‒ йдеться у повідомленні.

Долучитися до бета-тесту можна за умов, якщо громадяни України віком старше за 14 років і має верифікований податковий номер.

Нагадаємо, ЄС звинувачує Apple у порушенні правил цифрової конкуренції

Софія Ратинська - pravdatutnews.com 

Читайте також
Можна одружитися, навіть якщо забули паспорт вдома: нова можливість у "Дії" Можна одружитися, навіть якщо забули паспорт вдома: нова можливість у "Дії"
В органах ДРАЦС запрацював шеринг електронного паспорта в Дії.
Керувати "Байрактаром" тепер можна через смартфон: у "Дії" запустили гру Керувати "Байрактаром" тепер можна через смартфон: у "Дії" запустили гру
Міністр цифрової трансформації назвав її "цифровим заспокійливим".
Samsung хоче стати резидентом "Дія.City" Samsung хоче стати резидентом "Дія.City"
Статус резидента унікального правового й податкового простору Diia City отримали 55 українських та міжнародних IT-компаній.
Loading...
Load next