Сьогодні Україна вперше відзначає День екстреної медичної допомоги (відео)

В Україні сьогодні вперше з часу Незалежності святкують День екстреної медичної допомоги разом з усією Європою. І вперше в нашій програмі будуть говорити не лікарі, медсестри, фельдшери чи водії, а прості мешканці до яких кожного дня виїжджають наші медики.

Дуже дякуємо усім медикам, які допомагають зараз в цей складний, скрутний час всім нашим людям. Бажаємо їм терпіння, здоров'я, ми за них молимося, тримаємо кулачки. Миру нам і перемоги якнайшвидшої, а їм Божого благословення.  

Дуже дякуємо їм за те, що вони роблять для нас і головне для наших хлопців на передовій.  

Дійсно подякувати, тому що я думаю шо вони дуже багато кому допомагають та рятують життя.  

Я би побажала їм мирного неба, благословіння Божого і щоб вони змогли свою працю, так як вони віддають всі себе. Щоб їх всі так пишалися ними, щоб вони всіх наших воїнів могли зберегти максимально. Всіх людей, які до них звертаються. І особисто великого-великого їм здоров'я і многая літа.  

Побажати, щоб менше в них було роботи і побільше вихідних.  

По-перше, здоров'я бажаю їм, а по-друге доброта і щоб менше було викликів. Щоб ми були більш здорові.  

Здоров'я, здоров'я побажати і щоб було менше викликів.  

Бажаю медицині катастроф мати забезпечення, таке яке вони заслуговують, особливо в час війни. Тому що люди, які там працюють це професіонали, це патріоти, це сильні люди. Тому що не кожен може в таких стресових ситуаціях працювати. Бажаю успіхів, бажаю перемоги над нашим споконвічним ворогом.  

Щоб вони вдосконалювали свою професійність. Хочу, щоб в них було все добре, щоб їх не зачіпали ворожі кулі.  

 Медикам в сьогоднішній час я би хотів побажати міцної витримки, здоров'я і мабуть, щоб допомагали нашим людям, бо без них люди ніяк.  

Здоров'я їм. Це самі перші люди, які допомагають і віддають все для нас. Бажаємо здоровя тільки їм і дякуємо за їхню працю, яку вони зараз виконують.  

Здоровя. Саме главное здоровя и всегда помогать людям.  

Бажаю в першу чергу здоров'я, миру, мирного неба і щоб їм все вдавалося і помагали людям. Ну то найбільше бажання. Здоров'я їм і успішної роботи, бо дійсно для медиків важливо щоб вони могли допомагати людям.  

Вони роблять дуже добру справу для людей. Рятують, дійсно рятують без пафосу і при тому надзвичайно скромні люди. Ті що мені надавали допомогу були дуже скромними і такими самопожертвами займаються. А що для них побажати, ну щоб люди об'єктивно ставилися до їхніх потреб ну і держава зрозуміло і суспільство звертало на них увагу.  

На сьогоднішній день це є ну скажемо так. Вони воюють на фронті медицини і їм дуже складно. Вони так само стоять на нашій охороні здоров'я як і наші ЗСУшники. Звичайно низький поклін і щоб їхня праця була, насправді винагороджена не тільки позитивними відгуками від самих пацієнтів, але щоб і держава оцінювала їхню роботу відповідно. Тому слава нашим медикам, слава нашим героям. Звичайно хай кулі над їхніми головами не літають і щоб наше життя було мирним і хвороб було менше.  

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Дивіться також
На дорогах Закарпаття автомобіль "швидкої" супроводжуватиме поліція На дорогах Закарпаття автомобіль "швидкої" супроводжуватиме поліція
Поліцейські Закарпаття разом із місцевими медиками проведуть експеримент: за автомобілем швидкої допомоги їхатиме авто патрульної поліції, цим самим правоохоронці фіксуватимуть порушників, котрі не звільняють дорогу автомобілям "швидкої".
Корупційна схема у лікарні: в Одесі СБУ викрила лікарів, які вимагали гроші за безкоштовні операції Корупційна схема у лікарні: в Одесі СБУ викрила лікарів, які вимагали гроші за безкоштовні операції
В одній із одеських лікарень затримали при одержанні хабаря в 11 тисяч доларів завідувача відділення кардіохірургії комунальної лікарні, який вимагав у пацієнтів гроші за безкоштовну операцію.
Львівська лабораторія вперше в Україні візьме на стажування 10 лікарів-інтернів Львівська лабораторія вперше в Україні візьме на стажування 10 лікарів-інтернів
Львівська лабораторія “Ескулаб” першою в Україні запропонувала лікарям-інтернам підвищити кваліфікаційний рівень, пройшовши спеціальний курс підготовки на лабораторних потужностях компанії.