Головне за день: Усик отримав подарунок від військових та вшанування загиблих воїнів

У новому випуску новин дивіться про таке:

  • Історії військових у фотографіях. До дня незалежності у Львові стартував ексклюзивний фотопроєкт, присвячений захисникам та захисницям, життя яких змінила війна.
  • Незалежній Україні 32 роки. Символ незламності, героїзму та незалежності: Україна вразила цивілізований світ та підкорила серця мільярдів людей на планеті.
  • Мистецтво у час війни. Ірина Третяк представила свої нові картини із серії «З Україною в серці». Цього разу творчий вечір влаштували у «BANKHOTEL», де загалом показали 30 полотен

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Дивіться також
У Києві пройшла репетиція параду до Дня Незалежності: військові проспівали пісню про Путіна (відео) У Києві пройшла репетиція параду до Дня Незалежності: військові проспівали пісню про Путіна (відео)
Під час першої репетиції військового параду до Дня Незалежності в Києві військові хором під звук барабанів заспівали відому пісню про президента Російської Федерації - "Путін х**ло".
У центрі Києва почалася репетиція параду до Дня Незалежності (відео) У центрі Києва почалася репетиція параду до Дня Незалежності (відео)
На вулиці Хрещатик у Києві проводять першу репетицію параду військ з нагоди Дня Незалежності України.
Парад до Дня Незалежності: у Харкові виготовили новий український танк "Оплот" (фото) Парад до Дня Незалежності: у Харкові виготовили новий український танк "Оплот" (фото)
Танк візьме участь у військовому параді вперше за роки Незалежності. Вперше його можна буде побачити вже 24 серпня.